​​​​Tagliatelle tartufate cu rucolla​​​​

bogdanp

  • Home

0 comments

Tagliatelle pregatite cu sos cremos de trufe, completate de textura crocanta si gustul caracteristic al frunzelor de rucola si al fasiilor de parmezan.

Ingrediente

200gr Paste Tagliatelle
1 catel usturoi tocat marunt
15ml ulei de floarea soarelui
30ml vin alb
30ml smantana crema pentru gatit
80gr ciuperci champignon taiate grosier 2 fire de cimbru
25gr sos Tartuffo ( Trufe maruntite ) 15gr frunze ruccola
15 gr parmezan fasii subtiri

Mod de preparare

Se pun la gatit pastele in cratita pentru paste in timp util pentru a fi gata cat mai aproape de sosul pregatit la tigaie.

In tigaie, se caleste usturoiul in cei 15 ml de ulei, aprox 1 minut. Apoi se adauga vinul si se tine la foc mare 20-30 secunde pana se evapora alcoolul. Se adauga ciupercile si cimbrul si se gateste compozitia la foc mediu.Cand ciupercile sunt gatite, se scoate cimbrul si se adauga crema pentru gatit si sosul Tartuffo.

About the Author

Follow me

Sunt un pasionat de design, gatit si aviatie. Stiu, e un amestec ciudat, dar se potrivesc chiar bine.


Enter your text here...sfjsdl;fjsdlk fjdslfkdsj lkfsjkfsdkljEnter your text here...sfjsdl;fjsdlk fjdslfkdsj lkfsjkfsdkljEnter your text here...sfjsdl;fjsdlk fjdslfkdsj lkfsjkfsdkljEnter your text here...sfjsdl;fjsdlk fjdslfkdsj lkfsjkfsdkljEnter your text here...sfjsdl;fjsdlk fjdslfkdsj lkfsjkfsdkljEnter your text here...sfjsdl;fjsdlk fjdslfkdsj lkfsjkfsdkljEnter your text here...sfjsdl;fjsdlk fjdslfkdsj lkfsjkfsdkljEnter your text here...sfjsdl;fjsdlk fjdslfkdsj lkfsjkfsdklj

>